Noticias: Festivales de cine
 

Mostra Internacional de Curtmetratges de Les Corts

Barcelona, España

Logo of Les Corts International Short Film Exhibition

Fecha Límite
05 Feb 2023


Publicado: 12 Jan 2023
 NO tiene tasa de inscripción
Cortometrajes


CAT: La Mostra Internacional de Curtmetratges de Les Corts és un esdeveniment cinematogràfic organitzat pel Projecte de Recerca i ApS en Gestió Cultural de l'Institut Les Corts de Barcelona. Les projeccions es realitzaran al Centre Cívic Josep Maria Trias i Peitx de les Corts i a la plaça Comas sobre l'11 de juny de 2024. La Mostra atorgarà un premi del públic al millor curtmetratge de producció catalana i un premi del públic al millor curtmetratge de producció internacional. Els curtmetratges premiats, a més, seran programats (prèvia acceptació dels seus propietaris) en el cicle Pantalla Barcelona de l'Ajuntament de Barcelona al Centre Cívic Josep Maria Trias i Peitx i plaça Comas.


ESP: La Muestra Internacional de Cortometrajes de Les Corts es un evento cinematográfico organizado por el Proyecto de Investigación y ApS en Gestión Cultural del Instituto Les Corts de Barcelona.

Las proyecciones se realizarán en el Centro Cívico Josep Maria Trias i Peitx de les Corts el 11 de junio de 2024 y en la plaza Comas.

Los cortometrajes premiados, además, serán programados (previa aceptación de sus propietarios) en el ciclo Pantalla Barcelona del Ayuntamiento de Barcelona en el Centro Cívico Josep Maria Trias i Peitx y en la plaza Comas.


Festival Internacional

Festival de cortometrajes


 Ficción  Documental  Animación  Fantástico  Terror  Otros  Experimental


Photo of Mostra Internacional de Curtmetratges de Les Corts
Photo of Mostra Internacional de Curtmetratges de Les Corts
Photo of Mostra Internacional de Curtmetratges de Les Corts
Photo of Mostra Internacional de Curtmetratges de Les Corts 
Compartir en Redes Sociales